Puheenjohtaja Jussi Halla-aho (ps.) ja nuorisojärjestön uusi puheenjohtaja Miko Bergbom (ps.) ottavat kantaa syksyn kuumiin poliittisiin kysymyksiin. Katso Tuumaustunti maanantaina 5.10 klo 11.30 alkaen. Tilaisuus lähetetään suorana verkkolähetyksenä.

Työmiehen tuumaustuntia isännöivä Matti Putkonen avaa tilaisuuden sisältöä:

”EU:n elvytyspaketti ajaa Suomen nuoret vuosikymmeniksi velkavankeuteen. Tulevaisuudessa kenties jaettavat tukieurot eivät taida edes päätyä sinne missä niitä kipeimmin kaivattaisiin. Karua, mutta totta, että Suomen nuoret lyhentävät vielä eläkkeistään Sanna Marinin hallituksen elvytysvelkoja EU:lle. Tätäkö keskusta ja Annika Saarikko tarkoittavat ”ylisukupolvisella otteella suhteessa talouteen”?

Marinin/Saarikon hallituksen syvää itsepetosta ja nöyryyden puutetta suhteessa suomalaisiin veronmaksajiin kuvastaa se, että hallituksen budjettiraameihin on jo upotettu EU:n elvytyspaketista noin 3 miljardia. Summa on varattu yltiökunnianhimoiseen hiilineutraalisuustavoitteeseen, vaikka sillä ei ole mitään tekemistä koronaelvytyksen kanssa ja toiseksi vaikka EU-paketin avustusten jaosta on määrä sopia vasta 2022. Kenelläkään ei ole varmaa tietoa EU-paketin palautusprosentista Suomen osalta. Toisin sanoen hämärän peitossa on yhä kuinka suuren osuuden Suomi saa takaisin itselleen tulevaisuuden maksettavasti lankeavista miljardeistaan ja mihin käyttöön?”

Näistä ja alkaneen syksyn muista poliittisista kysymyksistä puhuvat puheenjohtaja Jussi Halla-aho ja Perussuomalainen Nuoriso ry:n uusi puheenjohtaja Miko Bergbom.

SUOMEN UUTISET