Kansanedustaja Laura Huhtasaari huomasi tänään keskiviikkona saaneensa kirjoituskiellon Uusi Suomi -verkkolehden blogipalveluun. Ajoitus on hämmästyttävä ottaen huomioon, että Huhtasaari oli aiemmin päivällä julkaissut sananvapauden puutetta kritisoivan kuvan yhdessä muiden perussuomalaisten vaikuttajanaisten kanssa.

Kirjoituskiellon huomattuaan Huhtasaari otti Uuden Suomen päätoimittajaan Markku Huuskoon yhteyttä puhelimitse.

– Hän oli vaivautunut ja sanoi lähettäneensä sähköpostia, Huhtasaari kuvailee puhelun sisältöä. Huusko ei puhelimessa eritellyt kiellon syitä, ja puhui ”lyhyestä kirjoituskiellosta”.

US-toimitus lähetti Huhtasaarelle kaksi sähköpostiviestiä. Viestit kertoivat, että kyse on noin kaksi kuukautta sitten julkistusta islam-kriittisestä kirjoituksesta. Niiden sisältö seuraavassa.

Ylläpidon ensimmäinen viesti, lähetetty 10.12.2018

Olet saanut varoituksen asiattomasta sisällöstä Uuden Suomen blogipalveluissa. Tämä kirjoitus on Uuden Suomen keskusteluohjeiden vastainen: http://laurahuhtasaari.puheenvuoro.uusisuomi.fi/263238-islam-on-vankilan-vakavasti-otettava-uskonto

Tekstissä on muun muassa seuraavat lauseet, jotka eivät ole keskusteluohjeen mukaisia:
”Euroopan ihmisoikeustuomioistuin on alistanut sananvapauden islamilaisen vallan alle.”
”Euroopan ihmisoikeustuomioistuin on islamin hallussa.”

US:n keskusteluohjeessa sanotaan muun muassa, että valheellisen tai perättömän tiedon levittäminen on kiellettyä.

Keskusteluohje: https://oma.uusisuomi.fi/keskusteluohje

Kirjoitusoikeutesi Uuden Suomen blogipalveluihin on poistettu sääntörikkomusten vuoksi.

Ylläpidon toinen viesti, lähetetty 11.12.2018

Uuden Suomen ylläpito on päättänyt, että kirjoituskielto sääntörikkomustenne jälkeen on yksi kuukausi, jonka jälkeen voitte hakea oikeuksia uudelleen.

Uuden Suomen keskusteluohje: https://oma.uusisuomi.fi/keskusteluohje

Uuden Suomen käyttöehdot: https://oma.uusisuomi.fi/kayttoehdot

Mitä blogissa sitten luki?

Huhtasaari otti blogissaan islamin varjopuoliin. Teksti löytyy edelleen Googlen välimuistitallenteesta. Blogin sisältö kokonaisuudessaan seuraavassa:

Islam on vankilan vakavasti otettava uskonto

27.10.2018 19:28 Laura Huhtasaari 121 kommenttia

Rauhan uskontoa ei saa pilkata tai kritisoida, riippumatta edes siitä, puhuuko totta vai ei. En suotta avaa termiä ”rauhan uskonto”, koska kaikki tietävät automaattisesti, mistä uskonnosta on kyse, koska vain yhdestä uskonnosta käytetään nimitystä ”rauhan uskonto”.

Oikeus on hävitty, vapaus on viety. Jos joskus oli niin, että vain islamistisissa maissa islamin pilkka oli kielletty, niin nyt se on myös täällä. Ei auta, vaikka olisit sanonut rumasti yhdeksän vuotta sitten, kyllä ne kaivetaan esiin, kuten itävaltalaiselle naiselle kävi. Nainen oli seminaarissaan kertonut profeetta Muhammedin avioituineen Aishan kanssa tämän ollessa 6-vuotias. Pari oli perimätiedon mukaan sukupuoliyhteydessä Aishan ollessa 9-vuotias. Eikä siinä vielä kaikki, tämä röyhkeä nainen oli vielä jatkanut:”Millä nimellä kutsumme sitä, ellei se ole pedofiliaa?”

Tämän päivän katajainen kansa taipuu omaa oikeudentuntoa loukkaavien määräysten edessä. Sama kansa istuu hiljaa ja naama peruslukemilla, kun katukuva, päiväkodit ja koulut täyttyvät peitetyistä tytöistä ja naisista. Viimeisiä islamofoobeja etsitään, jotta heidän saadaan asetettua kyseenalaiseen valoon, ehkä jopa tuomittua, jos ovat puhuneet islamista rumia. Vankila heille, jotka loukkaavat profeetta Mohammedia.

Me hävisimme tai muutoin vain alistuimme islamin edessä. Euroopan ihmisoikeustuomioistuin on päättänyt, että profeetta Muhammedin solvaaminen ei kuulu sananvapauden piiriin. Euroopan ihmisoikeustuomioistuin on alistanut sananvapauden islamilaisen vallan alle. Sinä olet väärässä ja islam on ”oikeassa”.

Euroopan ihmisoikeustuomioistuin on islamin hallussa. Eurooppa on antautunut islamille.

Kirjoituksen lopussa oli linkki HS:n uutiseen, joka käsittelee ihmisoikeustuomioistuimen päätöstä kieltää profeetta Muhammedin kutsuminen pedofiiliksi.

SUOMEN UUTISET