Kansanedustaja Veikko Vallin (ps.) kirjoittaa Suomen rajusta velkaantumisesta, EU:sta ja eurovaluutasta, jotka syövät Suomen hyvinvointia.

Ajatellaanpa vähän ääneen. Ajattelu ja kirjoittaminen on terapeuttista.

Euron ja EU:n piti olla siunaus Suomelle. Aitoa talouskasvua ei kuitenkaan ole ollut yli 10 vuoteen. Se kertoo, että kasvua ei ole odotettavissa myöskään tulevaisuudessa. Velkaantuminen kertoo, että olemme jyrkässä pudotuksessa. Olimme jo ennen koronaa.

Velalla ylläpidetty sosiaaliturvamme valuu kasvavaan tahtiin ulkomaalaisille. Elätämme valtavan määrän ei-suomalaisia rajojemme sisällä ja rajojen ulkopuolella.

Valtiota ja kuntia on pitkään pidetty pystyssä massiivisella velkaantumisella. Kotitaloudet ovat ennätysvelkaisia. Hyvinvointivaltio on illuusio. Emme enää itse pysty rahoittamaan kaikkia näitä palveluja ja etuuksia, joita jaamme.

Muut Pohjoismaat ovat pärjänneet huomattavasti paremmin. Niillä on velkaa selvästi vähemmän kuin Suomella. Niillä on myös omat kansalliset valuutat, kruunut.

Heikolla itsetunnolla varustettu Suomi antoi oman valuutan eli markan pois. Asiasta päättivät sdp ja kokoomus. On kohtalon ivaa, että markan euroon vaihtanut valtiovarainministeri on nykyisin huippusuosittu presidentti.

Suomi on köyhä maa, jossa asuu köyhä kansa. Suomalaisten ostovoima on todella heikko keskimäärin. Silti tuemme valtavilla rahasummilla kymmeniä muita valtioita EU:ssa ja EU:n ulkopuolella.

Supersuosittu pääministeri Marin kertoo, että näin pitää tehdä, koska olemme ”vauras maa”. Missä se vauraus näkyy, kun systeemi ei pysy pystyssä päivääkään ilman velkaa?

BKT-luku ei kerro todellista vaurautta, koska etelän maiden harmaa talous ei näy tilastoissa. Olemme rehellinen BKT-apina, jota koijataan.

Muiden maiden tukeminen maksetaan kansalaisten veroja korottamalla ja velaksi. Kaikkien tuloverotus jälleen nousee ensi vuonna.

Myös tulevat sukupolvet maksavat elpymisrahastoiksi kutsuttuja vedätyspaketteja yhä korkeammilla veroilla. Myös kehitysapu maksetaan velalla. Samoin humanitäärinen maahanmuutto.

Suomi ei pärjää eurossa. Kuten eivät pärjää Suomen tukemat Kreikka, Italia, Espanja ja Portugalikaan.

Suomi tukee myös itseään vähävelkaisempia Baltian maita. Ne pystyvät pitämään verotuksensa alhaalla, kun Suomi lähettää rahaa niiden budjettiin. Ei järjen häivää.

EU:sta yritetään nyt tehdä velkaunioni mahdollisimman nopeasti. Kyseessä on pyramidihuijaus. Kuten tiedämme, niin kauan, kun pyramidiin saadaan lisää rahaa, pysyy se pystyssä. Siksi rahaa painetaan lisää yötä päivää, jotta huijaus ei paljastuisi. Suomalaisilla on tässä huijauksessa maksajan ja takaajan rooli. Suomi ei itse hyödy pyramidista.

EU yrittää murtaa kansallisen budjettimme. Puhutaan jo muovi- ja digiveroista. Myös monia muita EU-veroja on väläytelty. Budjetti-itsenäisyys on viimeisiä itsenäisen valtion tunnusmerkkejä. Valuutan jo menetimme. Armeija meillä vielä on. Rajavalvontammekin yritetään murtaa taakanjaoilla.

Nykyinen vihervasemmistohallitus on EU:lle helppo talutettava. Vähälahjaisia ja kokemattomia nuoria poliitikkoja on helppoa saada allekirjoittamaan kansakunnalleen haitallisia sopimuksia. Macronilta muutama poskisuudelma Marinille ja Tuppuraiselle punaisella matolla, ja Suomi on myyty.

Kysymys kuuluu, että herääkö Suomen kansan enemmistö ajoissa? Aivopesu on ollut rankkaa jo yli vuosikymmenen ajan. Pahin henkinen mädättäjä on Yleisradio.

Paradoksaalista, että verovaroin toimiva mediajätti on niin omaa kansakuntaansa vastaan. Hyvin paljon samaa tässäkin kuin oli Neuvostoliitossa. Valtapeli on raakaa ja häikäilemätöntä.

Kansanedustajana ainoa mitä voin tehdä on kirjoittaa auki miten asiat näen. Ja toivoa, että nämä ajatukset synnyttävät liikehdintää oikeaan suuntaan.

Perussuomalaiset on nimensä mukaisesti ainoa puolue, joka perustaa politiikkansa suomalaisten edun ajamiseen. Siksi meitä vastustetaan niin laajalla rintamalla muissa puolueissa. Olemme viimeinen kanto kaskessa. Jos perussuomalaisia ei olisi pelotteena, olisi Suomi jo mennyttä.

Muut puolueet ovat hukanneet juurensa ja isänmaallisuutensa. Ne ajavat pienten piirien etua. Niille tärkeintä on pysyä vallassa hyvillä palkoilla, vähäisellä työmäärällä ja hyvillä eläke-eduilla. Siksi muiden puolueiden poliitikkoihin ei voi luottaa, harvoja poikkeuksia lukuunottamatta.

EU-liittovaltion palveleminen antaa kaiken sen mitä laiska ja moraaliltaan heikko poliitikko on vailla. Siksi niin moni poliitikko hyväksyy kaiken mitä EU pyytää.

Maaperämme malmit ja pohjavedet ovat pääomasaalistajien tähtäimessä.

Brexit löi hetkellisesti EU-eliitin kanveesiin. Mutta se nousee jo ylös. Ottelu jatkuu. Monta erää on jäljellä. Voittajasta ei ole varmuutta. Yleensä totuus lopulta voittaa.

Lopuksi neuvo. Avaa mielesi totuuksille. Kysy, lue, kyseenalaista ja toimi sydämesi antamien viestien suuntaan. Niin minäkin teen, nyt ja aina.

Suomen Uutiset