Meidän perussuomalaisten tavoitteena on Suomi, jossa meillä suomalaisilla on asiat hyvin. Hyvinvoiva Suomi on osa Eurooppaa, mutta ei välttämättä Euroopan unionia. Me haluamme, että päätösvalta palautetaan kokonaan takaisin kansallisvaltioille, sanoo eurovaaliehdokas, Perussuomalaisten Nuorten puheenjohtaja Asseri Kinnunen.

Perussuomalaisten eurovaaliehdokas Asseri Kinnunen sanoo, että pelottelu kansallismielisyyden noususta osoittaa liittovaltiosta haaveilevien maailmankansalaisten välinpitämättömän asenteen isänmaatamme kohtaan.

– Ympäri Eurooppaa kansallismieliset ottavat vallan. Suomalaiset eivät ole ainoita, jotka ovat kyllästyneet kyykytykseen – mukana ovat myös esimerkiksi Viro, Puola, Unkari, Itävalta ja Italia.

– Vahva uskoni on, että yhä useammassa maassa äänestetään tulevissa europarlamenttivaaleissa kansallismielistä vaihtoehtoa. Siis sitä vaihtoehtoa, joka on kyllästynyt surkeaan maahanmuuttopolitiikkaan, vastuuttomaan taloudenhoitoon ja liittovaltiokehitykseen. Suomessa tuo vaihtoehto on perussuomalaiset, Kinnunen painottaa.

Huoli työpaikoista ja haittamaahanmuutosta

Kinnunen muistuttaa nuorisovaaleista, joissa näkyi, että kansallismielisyys on myös Suomessa kasvava trendi.

– Nuoriso valitsi perussuomalaiset toiseksi suurimmaksi puolueeksi – itsenäisesti ajattelevat nuoret ovat kyllästyneitä koululaitoksen syöttämään propagandaan ja haluavat muutosta.

– Myös eduskuntavaalit osoittivat sen, että vaikka media yrittäisi sanella, mistä suomalaisten pitää olla huolissaan, se ei siihen kykene. Suomalaiset ovat huolissaan työpaikoista ja maahanmuuton aiheuttamista
ongelmista. Siihen äänestettiin muutosta.

Äänestetään kansallismielistä vaihtoehtoa

Kinnunen muistuttaa, nyt käsillä olevat eurovaalit määrittelevät Suomen suunnan Euroopassa.

– Tuleeko Suomi olemaan kokoomus-johtoisesti kärkimaita liittovaltiokehityksen eteenpäin viemisessä, vai tulemmeko olemaan esimerkillinen pohjoismaa itsenäisyyden palauttamisessa kansallisvaltioille.

– Äänestetään kansallismielistä vaihtoehtoa. Ettei vaan ketuttaisi.

SUOMEN UUTISET