Europarlamentaarikko Teuvo Hakkarainen teilasi puheessaan EU:n uuden metsästrategian ja sanoi ilmastonmuutoshysterian olevan ”maailmanhistorian suurin bluffi”.

Eilen illalla europaramentin täysistunnossa Strasbourgissa keskusteltiin aiheesta EU:n uusi metsästrategia 2030 – Euroopan kestävä metsätalous.

Maatalouden ja maaseudun kehittämisen valiokunnan mietinnön esitteli saksalainen Ulrike Müller Renew Europe -ryhmästä, johon Suomesta kuuluvat keskustan europarlamentaarikot.

Halvaannuttaa normaalin elämisen

Perussuomalaisten ja ID-ryhmän meppi Teuvo Hakkarainen osallistui debattiin toteamalla, että ”ilmasto on muuttunut, siitä ei kukaan pääse mihinkään, mutta siitä on tehty ilmastohysteria, joka on maailmanhistorian suurin bluffi, kun luonnon normaalista kiertokulusta tarkoitushakuisesti etsitään maailmanlopun aineksia.”

– Kaiken elämisen yllä leijuu tämä keksityn ilmastonmuutoksen Damokleen miekka. Saastuttamista pitää vähentää ja ihminen voi totta kai vaikuttaa siihen, mutta maapallo pyörii omaa kulkuaan tulevine jääkausineen ja kuumine kausineen ilman, että EU mahtaa sille yhtään mitään. Joka paikkaan tunkeva vihreä siirtymä itse on se myrkky, jolla halvaannutetaan normaali eläminen.

Ottakaa mallia Suomesta

Hakkarainen kehotti EU:ta ottamaan Suomesta mallia metsäasioissa.

– EU:n ei tarvitse tulla neuvomaan Suomea metsäasioissa, olemme siinä jo maailman paras. Meillä istutetaan vuosittain 200 miljoonaa puuta, neljä tainta jokaista kaadettua puuta kohti. Ottakaa siitä mallia!

SUOMEN UUTISET