Saksan tuleva hallitus on valmistelemassa EU:n myötävaikutuksella ohivetoa Suomelle. Saksalaiset ovat laatimassa selkeää tiekarttaa yhdessä Ranskan kanssa EU:n liittovaltioprojektin ajamiseksi lopulliseen maaliinsa.

Saksan kaavailtu tuleva ulkoministeri, sosialidemokraattien puheenjohtaja Martin Schulz suitsutti, että kaavailtu uusi hallitusohjelma merkitsisi perustavanlaatuista suunnanmuutosta Saksan EU-politiikassa.

– Saksan hallitusohjelmassa vaaditaan uuden Élysée-sopimuksen tekemistä. Sopimus käytännössä vahvistaisi EU:n siirtymisen pysyväksi tulonsiirtounioniksi. Samalla se merkitsisi jatkuvaa yhteisvastuun kasvattamista euron pelastamiseksi. Nämä kaksi taas merkitsisivät suomalaisten veroeurojen ohjaamista sekä saksalaisille ja ranskalaisille pankeille, että eteläiseen Eurooppaan tulonsiirtoina, sanoo perussuomalaisten 1. varapuheenjohtaja, kansanedustaja Laura Huhtasaari.

Saksalaiset laittavat suomalaiset maksumiehiksi

Huhtasaari varoittaa, että suomalaisen veronmaksajan piikkiä ollaan taas härskisti avaamassa.

– Saksalaiset tuppaavat vetämään aina kotiinpäin – mieluiten toki muiden rahoilla. Saksa haluaa kasvattaa EU:n rakennerahastoja. Näin varmistetaan saksalaisille vientiyrityksille halvan työn alihankintaverkosto Puolaan, Romaniaan ja Bulgariaan. Saksalaisyritykset voisivat vallata teollisuustuotteiden markkinoita hyödyntäen, EU-tukiaisilla ryyditetyn, alipalkkaisen alihankatyön vipua saksalaistuotteiden kokonaishintaa alentaakseen.

– Jos hallituksemme hyväksyy tämänkin uuden häikäilemättömän EU-linjauksen, niin silloin käytännössä suomalainen metalliammattimies maksaisi itse itsensä työttömäksi omilla veroeuroillaan, Huhtasaari varoittaa.

Uusien kumppaneiden kanssa liittovaltiota vastaan

Huhtasaaren mielestä Suomen on nyt kiireesti haettava uudet kumppanit, joiden avulla pysäytetään liittovaltiokehitys.

– Oikeat yhteistyökumppanit tähän ovat ainoastaan ne maat, joissa on valittu EU- ja maahanmuuttokriittiset johtajat sekä parlamentti. Muutoin suomalaisilta viedään loputkin itsemääräämisoikeudet ja me suomalaiset siirrymme vain äänettömiksi maksajiksi.

– Uusien kumppaneiden kanssa voimme vielä pysäyttää liittovaltiokehityksen. Liittovaltiohankkeen pysäyttäminen onnistuu, kun käytämme EU:ssa yksimielisyyttä vaativissa asioissa oikeuksiamme ja euroalueen päätösprosesseissa veto-oikeuttamme, Huhtasaari painottaa.

SUOMEN UUTISET