Nuorten turvallisuus kaduillamme on vakavasti vaarantunut. Tuntuu niin karmealta, että meidän omille nuorillemme on surkeilla ja aktiivisilla maahanmuuttopoliittisilla päätöksillä aiheutettu tällainen turvattomuus. Heidän omassa maassaan! Heidän vapaa nuoruutensa, muuten turvallisessa maassa, Riikka Purra kirjoittaa.

Perussuomalaisten puheenjohtaja Riikka Purra kirjoittaa sosiaalisen median kanavillaan hälyttävästi kohonneesta katuväkivallasta.

Pahoinpitelyvideo viraaliksi

Monien muiden kansalaisten ohella myös perussuomalaisten puheenjohtaja järkyttyi viraalisti leviävästä uudehkosta pahoinpitelyvideosta

– Jälleen sosiaalisessa mediassa on levityksessä karmea video, jossa Espoossa joukko (ulkomaalaistaustaisia) nuoria hyökkää yhden (todennäköisesti suomalaisen) nuoren päälle. Mukana on koko kattaus: joukolla pahoinpitelyä, kuvaamista, naureskelua, nöyryyttämistä ja alistamista.

– Nuorten turvallisuus kaduillamme on vakavasti vaarantunut. Tuntuu niin karmealta, että meidän omille nuorillemme on surkeilla ja AKTIIVISILLA maahanmuuttopoliittisilla päätöksillä aiheutettu tällainen turvattomuus. Heidän omassa maassaan! Heidän vapaa nuoruutensa, muuten turvallisessa maassa. Tytöt, joita uhkaa häirinnän ja seksuaalirikosten uhriksi joutuminen. Pojat, joita uhkaa ryöstöjen ja pahoinpitelyjen uhriksi joutuminen. Sydämeni murtuu, kun mietin asiaa äitinä. Minun lapseni ovat juuri tuon ikäisiä.

Kehitysmaista saapuvat tulijat eivät sopeudu

Purra kirjoittaa, että ketkään muut kuin perussuomalaiset eivät tiedosta ongelmaa.

– Nekin puolueet, jotka välillä jyrähtävät asiasta – kun on mahdollisuus päästä julkisuuteen – eivät ole valmiit tekemään ainuttakaan päätöstä, joka rajoittaisi kehitysmaalaisten saapumista Suomeen.

– Mutta kyse on kehitysmaista saapuvasta massasiirtolaisuudesta ja maahanmuuttajien jälkeläisistä. Lähi-idästä ja Afrikasta saapuvat henkilöt eivät keskimäärin kotoudu minnekään läntiseen maailmaan. Kyse ei ole kotoutumisen epäonnistumisesta, poliisien resursseista tai koronasta. Kyse on siitä, että Suomessa on ihmisiä, joiden ei pitäisi olla täällä. Ja tässä yksi oleellinen osoitus siitä. Niin kauan kuin tätä ei hyväksytä ja olla valmiita korjaamaan, tilanne pahenee.

SUOMEN UUTISET