Perussuomalaiset muistuttivat kyselytunnilla, että katujengirikollisuus on kiistatta seurannainen pääasiassa Lähi-idästä ja Afrikasta suuntautuvasta sosiaaliperäisestä maahanmuutosta. Nämä ryhmät ovat yliedustettuina väkivalta- ja seksuaalirikoksissa. Näiltä alueilta tulleet henkilöt ovat vastuussa äärimmäisen vakavista suomalaisten tyttöjen ja naisten häpäisyistä, kuten esimerkiksi osoitti Oulun raiskaustragedia ja tuore tapaus Tampereelta, jossa miesjoukko oli raiskannut kehitysvammaista naista.

Katso Suomen Uutisten Jälki-istunto, jossa kansanedustajat Olli Immonen, Leena Meri ja Mari Rantanen tykittävät suorat sanat katastrofaalisesta maailmanpelastelusta (juttu jatkuu kuvan alla):

Youtube, 14 min 56 sek.

Ruotsissa koetaan jo monikulttuurinen painajainen

Perussuomalaiset kertoivat eduskunnan kyselytunnilla, että Ruotsi on ampuma-aseväkivallan kärkimaa koko Euroopassa, mikä johtuu viranomaistenkin mukaan epäonnistuneesta maahanmuuttopolitiikasta.

Jopa YLE kirjoitti Ruotsin jengiväkivallasta loppuvuonna 2021: ”Ruotsista tuli murhien ja kranaatti-iskujen keskus, ja näitä virheitä Suomen pitäisi välttää – ruotsalaisekspertti: ”Me olimme naiiveja.”

Sisäministeri Krista Mikkonen vastaili perussuomalaisten kysymyksiin juttelemalla kotouttamisen tärkeydestä, kotoutuspolusta, Ankkuri-toiminnasta ja yhteisestä tahdosta parantaa sisäistä turvallisuutta.

Samaan aikaan ministeri Mikkonen väisteli kaikin tavoin kysymyksiä siitä, pitääkö rikolliset maahanmuuttajat karkottaa, tai pitäisikö katujengirikollisuudesta tehdä koventamisperuste järjestäytyneen rikollisuuden tapaan.

Tanskassa rangaistukset ovat jopa kaksinkertaiset rikoksista, joilla on yhteys jengien välienselvittelyihin.

Poliisi ei suoriudu maahanmuuton aiheuttamista lisätöistä

Perussuomalaiset muistuttivat kyselytunnilla, että samaan aikaan, kun katuväkivalta kasvaa, hallitus ei anna riittäviä resursseja poliisille toimia: ”Kehitysapuun laitatte vuosittain yli miljardi euroa, kun poliisi joutuu tyytymään alle 900 miljoonaan, jolla poliisi ei enää suoriudu lakisääteisistä tehtävistään.”

”On arvovalinta, hallitseeko kaduilla poliisi vai katujengit!”

Yksi asia on varma: kotouttaminen on epäonnistunut kaikissa Länsi-Euroopan maissa, myös Suomessa, riippumatta siitä, montako miljoonaa ja miljardia siihen on lapattu veronmaksajien rahaa.

Mikään määrä miljardeja ei riitä, jos ongelman juurisyytä ei tunnusteta. Juurisyy on haitallinen maahanmuutto, ja se pitäisi pysäyttää tykkänään.

MARIA ASUNTA