Perussuomalaisten puheenjohtaja Riikka Purra kehottaa siirtämään katseen seuraavaksi Suomen sisäisiin ongelmiin, joista monet kehittyvät talouden kautta. – Suomen holtiton menopolitiikka ja halu leikkiä maailmanparantajaa veronmaksajan selkänahasta revityillä miljardeilla ovat selkeä turvallisuusuhka.

Riikka Purra kirjoittaa Facebookissa, että nyt kun Nato-jäsenyys on jo muiden käsissä, on tullut aika keskittyä toisiin asioihin.

– Maamme muut ongelmat eivät ole hävinneet mihinkään, päinvastoin. Karmea taloustilanne ja vielä karmeampi väestökehitys, heikkenevät sotepalvelut, maailman onnellisimman maan kasautuva pahoinvointi, katujen väkivalta, ilmastokurjistaminen ja EU-federalismi.

– Valitettavasti sisäisiä uhkia on monien huomattavasti vaikeampi tunnistaa kuin ulkoisia, etenkin silloin kun ne kehittyvät talouden kautta. Suomen holtiton menopolitiikka ja halu leikkiä maailmanparantajaa veronmaksajan selkänahasta revityillä miljardeilla ovat kuitenkin selkeä turvallisuusuhka. Samoin oman päätösvaltamme valuminen muiden käsiin.

Kokonaisturvallisuus tärkeää

Purra korostaa, että turvallisuuspuolue perussuomalaiset keskittyy myös kokonaisturvallisuudesta huolehtimiseen. Puolustuspolitiikka vastaa vain ulkoiseen uhkaan.

– Me vaadimme myös sisäistä turvallisuutta – rauhallisia katuja, suomalaiseksi tunnistettavia kaupunkeja, hyviä kouluja, toimivia palveluita, luotettavaa Suomea. Sellaista, jossa tavallinen arki ei vie ketään vararikkoon, Purra painottaa.

– Me vaadimme veronmaksajan rahoja hyödyttämään häntä itseään. Taloudellista turvallisuutta, jossa valtiontalous on kunnossa ja tarkoitettu palvelemaan suomalaisia eikä mitään muuta.

SUOMEN UUTISET