Valtiovarainministeri Petteri Orpo on ilmaissut huolensa suomalaisten syntyvyyden laskemisesta. Perussuomalaisten kansanedustaja Olli Immosen mielestä ministerin olisi ollut syytä herätä ongelmaan jo huomattavasti aikaisemmin.

– Ohoh, taitaa olla vaalit tulossa, kun nyt jopa kokoomuksessa on ainakin puheiden tasolla herätty huoleen suomalaisten alhaisesta syntyvyydestä. Valitettavasti nämä ulostulot edustavat pahasti myöhäisheränneisyyttä. Ongelmaan olisi pitänyt puuttua jo aikoja sitten, Immonen kirjoittaa Facebookissa ja jatkaa:

– Tähän astihan vanhojen puolueiden väestöpolitiikka on nojannut lähinnä humanitaariseen massamaahanmuuttoon kolmansista maista väestöpyramidin oikaisemiseksi.

Eurooppa ja Suomi islamisoitumassa

Immonen varoittaa, että Eurooppa ja sen mukana Suomi ovat islamisoitumassa.

– Tämän tosiasian tunnustamiseksi ei tarvitse kuin vilkaista syntyvyys- ja väestötilastoja. Tätä menoa ei Suomen kansalle hyvää seuraa.

– Suomessa tarvitaan väestöpolitiikan kuntoon saattamiseksi ensisijaisesti asennemuutosta. On palautettava arvostus ydinperheitä kohtaan. Olisi sanottava ’ei’ liialliselle yksilökeskeisyydelle ja henkilökohtaiselle nautinnontavoittelulle. Lisäksi tarvitaan suomalaisiin perheisiin kohdistuvia talous- ja sosiaalipoliittisia toimenpiteitä, kuten verohelpotuksia perheille lapsiluvun mukaan, Immonen luettelee.

Yhteisverotuksesta houkutin

Immosen mielestä Suomessa voitaisiin harkita perheiden yhteisverotuksen palauttamista jossakin muodossa, jolloin perheiden perustaminen tehtäisiin taloudellisesti houkuttelevammaksi.

– Lisäksi tarvitaan tietysti myös massamaahanmuuton lopettamista ja käytössä olevien varojen kohdentamista suomalaisten lapsiperheiden hyvinvoinnin tukemiseen.

– Kyllä käytännön toimenpiteitä löytyy, ja kansakunta voi ratkaista tämänkin ongelman, jos vain tahtotilaa löytyy, Immonen muistuttaa.

SUOMEN UUTISET