Julkisen vallan tehtävä on puolustaa Suomen ja meidän suomalaisten etua. Tämä on ainoa järkevä peruste sille, että valtio nimeltään Suomi on ylipäätään olemassa, muistuttaa perussuomalaisten työmies Matti Putkonen.

– Tämä suomalainen arvopohja särkyi lauantaina 5. syyskuuta 2015. Tuona lauantaisena aamuna Ykkösaamun haastattelussa pääministeri Juha Sipilä (kesk.) ilmoitti luovuttavansa oman kotinsa vuodenvaihteesta lähtien turvapaikanhakijoille. Samalla hän halusi omalla esimerkillään rohkaista jokaista suomalaista avaamaan kotinsa turvapaikanhakijoille, työmies Matti Putkonen ihmettelee.

– Sipilä toivoi synnyttävänsä asian tiimoilta kansanliikkeen. Hänen tavoitteenaan oli kansanliike, joka vapaaehtoisesti ottaisi hoitaakseen turvapaikanhakijoiden sijoittamisen Suomeen. Sipilä korosti haluaan toimellaan osoittaa vastuunkantoa ja sitä, että monikulttuurinen Suomi on hänen tavoitteensa.

Avoin kutsu islamilaisiin maihin

Putkonen huomauttaa, että kokoomuksen, SDP:n, vihreiden ja vasemmistoliiton puheenjohtajat yksissä tuumin kannattivat Sipilän avausta.

– Nämä suomalaisten puoluejohtajien viestit tulkittiin islamilaisissa maissa kutsuksi. Viestiä levitettiin Facebook-sivustojen kautta miljoonille lukijoille. Nimenomaan tämä oli se, joka pani alulle kansainvaelluksen halki koko Euroopan kohti Suomea. Tosiasiat on tunnustettava. Faktat on kerrottava juuri sellaisina kuin ne ovat tapahtuneet.

– Tämä Sipilän ja hänen puoluejohtajakumppaneidensa uusi arvopohja on romauttanut suomalaisen hyvinvoinnin rahoituksen perustan. Kovalla työllä suomalaisen hyvinvoinnin rakentaneille ei löydy kunnollisia ja turvallisia hoitopaikkoja taikka kotihoitoa. Rajan yli tulleille 30 000 raavaalle nuorelle miehelle taataan sitä vastoin hotellitasoinen majoitus täyshoidolla ilmaisten terveyspalveluiden kera, Putkonen moittii.

Suomalaiset ajettu ahtaalle

Putkosen mukaan ”kahden lompakon politiikka” on johtanut siihen, että tavallinen suomalainen joutuu koko ajan pelkäämään työpaikkansa puolesta ja murehtimaan, riittävätkö rahat arjen pyörittämiseen.

– Samaan aikaan poliitikot käyttävät verotuloja surutta mitä ihmeellisimpiin tarkoituksiin, Putkonen jyrähtää.

– Me perussuomalaiset emme kannata kovaa politiikkaa ilkeyttämme. Kannatamme kovaa politiikkaa siksi, että muuten meillä Suomessa ei ole edellytyksiä tehdä pehmeää politiikkaa siellä, missä sitä kaikkein kipeimmin tarvitaan.

Irakista ja Somaliasta tulevat maksavat eniten

Suomen Perustan juuri valmistuneen tutkimuksen mukaan Somaliasta Suomeen muuttavan 20-24-vuotiaan henkilön kustannukset Suomen julkiselle taloudelle ovat kaiken kaikkiaan 951 000 euroa. Jos huomioidaan somalialaisen henkilön lapset, nousee summa 1 343 000 euroon.

Irakista Suomeen muuttavan elinkaarikustannukset julkiselle taloudelle ovat 690 000 euroa, ja lasten vaikutukset huomioiden 844 000 euroa.

SUOMEN UUTISET