Vuoden alussa kokoomuksesta perussuomalaisiin siirtynyt Wille Rydman valittiin eilen kolmannelle kaudelle eduskuntaan, tällä kertaa ensimmäisen kerran perussuomalaisten listalta Helsingistä.

Eilen illalla Helsingin Apollossa perussuomalaisten vaalivalvojaisissa Wille Rydman oli erittäin helpottunut ja iloinen perussuomalaisten hyvästä tuloksesta.

– Erinomaisen hyvältä tuntuu. Mitä enemmän ääniä lasketaan, sitä paremmalta tilanne näyttää ja sitä suurempi vaalivoitto perussuomalaisille on tulossa. Tämä on hieno ilta, ennen kaikkea isänmaan tulevaisuudelle, Rydman sanoi tyytyväisenä.

Uusi porukka otti hyvin vastaan

Helsingin vaalipiirissä perussuomalaiset säilytti kolme paikkaa, ja Rydman itse keräsi 3 897 ääntä.

Rydman kiittelee, että hänet on heti otettu perussuomalaisissa hyvin vastaan ja siirtymä uuteen puolueeseen oli lopulta varsin helppo.

– Poliittisesti olen aina ollut ikään kuin kokoomuksen ja perussuomalaisten rajalla, niinpä itsellenikään ei ole tuottanut mitään vaikeuksia toimia tässä uudessa porukassa.

Perussuomalaisilla paras EU-linja

Rydman on tunnettu erityisesti talousasioihin keskittyneenä poliitikkona. Hän kiittelee myös perussuomalaisten EU-politiikan linjaa joka poikkeaa muista puolueista.

– Perussuomalaiset on suurista puolueista ainoa, joka on ottanut vakavasti huolen siitä, että EU:ssa meidän on pystyttävä valvomaan omaa kansallista intressiämme. Esimerkiksi kokoomuksessa on paljon sen tyylistä ajattelua, että se, mitä Brysselistä eteen tuodaan, täytyy vain hyväksyä.

Rydman vaatii edelleen, että Suomessa harjoitettaisiin jatkossa ryhdikkäämpää EU-politiikkaa.

– EU:ssa merkittävä osa päätöksenteosta tapahtuu jäsenvaltioiden hallitusten välillä. Tästä on pidettävä kiinni. Suomeen onkin saatava seuraavaksi hallitus, joka aidosti asettaa isänmaan edun ensimmäiseksi EU-pöydissä.

SUOMEN UUTISET