Perussuomalaisten puoluesihteeri Arto Luukkanen vertaa hallituksen ajamaa, ilmastotoimien varjolla toteutettavaa suomalaisten elämän kurjistamista kiduttamiseen ja kiusaamiseen. Luukkanen muistuttaa, että perussuomalaiset on nykyään ainoa tavallisen suomalaisen puolella oleva puolue.

Perussuomalaisten puoluesihteeri Arto Luukkanen yllätti kymiläiset äänestäjät Kotkan torilla eilen lauantaina kertoessaan, että automatkalla Helsingistä Kotkaan hän oli huomannut joka puolella perussuomalaisten mainoksia.

Mainoksilla Luukkanen viittasi Suomen hallituksen junttaamaan kunnianhimoiseen ilmastopolitiikkaan, jonka vaikuttavuus on heikko, mutta joka käy kalliiksi kaikille – erityisesti autoilijoille.

Perussuomalaiset puolestaan vastustaa sitä, että ilmastotoimien varjolla asumisen, liikkumisen ja ruuan hinta on karkaamassa sietämättömän korkealle.

Mutta millaisista mainoksista sitten oli kyse? Näin Luukkanen kertoo:

– Tien varrella joka paikassa oli nähtävillä bensapumpun litrahinta, 1,897, ja olipa siellä jossain lukema 1,9-jotakin. Ja kuten tiedämme: Lapissa bensan hinta on ylittänyt jo kaksi euroa.

– Hyvät ystävät: tämä kertoo siitä, että suomalaista lyödään nyt tosi mielessä. Ja vain me, perussuomalaiset, puolustamme suomalaista, Luukanen sanoi.

Kansa kärsii, vihreillä menee kivasti

Luukkanen puhui eilen perussuomalaisten puoluejohdon Suomalainen ensin -kiertueen etapilla Kotkassa. Puoluesihteeri vertasi nykyisten päättäjien ajamaa, ilmastotoimien varjolla toteutettavaa suomalaisen elämäntavan kurjistamista vuosikymmenten takaisiin vasemmistoradikalismin vuosiin.

– Edessämme on samanlaiset ajat kuin 1970-luvulla, jolloin taistolaiset uhkasivat suomalaista elämäntapaa. Silloin Suomeen piti saada enemmän kommunismia. Ja nyt tänne pitäisi saada vihersiirtymää. Mitä se tarkoittaa tavalliselle ihmiselle? No, se tarkoittaa kiusaamista ja kiduttamista, Luukkanen sanoitti monen palkansaajan tunnelmat.

Polttoaineen hintakattoa tuskin on vielä nähty, vaikka hallitus onkin siirtänyt seuraavat hinnankorotukset aluevaalien jälkeiseen aikaan.

– Bensan hinta nousee vielä 70 senttiä, eli hyvinkin pian bensalitra maksaa jo 2 euroa 70 senttiä. Ja minkä takia? No siksi, että meidän pitää maksaa fossiilisista polttoaineista, jotta vihreille tulisi hyvä mieli. Suomalainen kansa siis kärsii, mutta vihreillä menee kivasti.

Syödäänkö jouluna kinkkua vai heinäsirkkoja?

Luukkanen huomautti, että suomalaisen elämäntavan kurjistaminen näkyy joka paikassa.

– Meillä on ”suvaitsevaisia” vihreitä, jotka pyrkivät tyrkyttämään omaa ideologiaansa. Heille syöminenkin on poliittinen asia: vihreiden mielestä ihmisen ei pidä syödä joulukinkkua, vaan olisi syötävä jouluheinäsirkkoja. Miltä se tuntuu?

– Nyt valmistellaan myös sääntöä, jonka mukaan suomalainen ei saisi enää edes lämmittää saunaa polttopuilla. Saunan lämpö ilmeisesti muodostuu niin, että saunassa joutuu hyppimään itsensä hikeen.

Luukkanen nosti esille myös Helsingin kaupungin linjauksen, jonka mukaan liharuokien tarjoilu loppuu kaupungin tilaisuuksissa. Tosiasiassa kyse on vihreästä moraaliposeerauksesta, sillä ylimmälle johdolle tarjoillaan edelleen lihaherkkua.

Linjaus on kuin Neuvostoliitosta, jossa puolue-eliitillä aikoinaan oli eri säännöt kuin tavan kansalaisella. Luukkanen huomauttikin asiasta.

– Huomaatteko, liharuuan tarjoilun lopettaminen onkin vain tavallisia ihmisiä varten? Nimittäin vihreä herrasväki voi vaikka syödä riistaa yhdessä Ruotsin kuninkaan kanssa, aina kun mieli tekee, Luukkanen sivalsi.

Tavallisella ihmisellä ei arvoa vihreässä yhteiskunnassa

Puoluesihteeri Luukkanen tarkensi, että kyse alkaa olla jo siitä, että vihreässä yhteiskunnassa tavallisella ihmisellä ei ole enää juurikaan arvoa. Hänen mukaansa punavihreä hallitus on siirtämässä Suomea takaisin tuohivirsukulttuuriin, 1800-luvulle.

– Teitä vain kiusataan. Teidän omakotitalonne on kuin rikos ihmiskuntaa vastaan, koska omakotitaloja lämmitetään öljyllä. Teitä vaaditaan seuraavaksi joko tekemään 60 000 euron lämpöremontti tai myymään talo pois. Teidän omaisuutenne saattaa olla vaarassa joutua pakkolunastuksen kohteeksi.

– Tämä ei ole ainoa asia, vaan lisää tulee. Teitä pakotetaan ajamaan sähköautoilla, eli on ostettava sadan tonnin Tesla, johon joutuu lataamaan aina vaan lisää sähköä. Tällöin esimerkiksi matka Hämeenlinnaan kestää jo viisi päivää, koska auton lataamiseen menee niin kauan.

Vaalipäivänä ei saa jäädä sohvalle

Luukkanen muistutti, että perussuomalaiset on ainoa puolue, joka puolustaa tavallisen suomalaisen elämäntapaa.

Suomessa käydään tammikuussa aluevaalit, joissa käytännössä vahvistuvat alkuasetelmat kevään 2023 eduskuntavaaleihin. Luukkanen huomautti, että vaalipäivänä vaihtoehto ei saa olla jääminen sohvalle makaamaan.

– Näissä vaaleissa, hyvät ystävät, oikeasti katsotaan, kuka todella puolustaa suomalaista. Jos te nyt kysytte kokoomuslaiselta, voiko sanoa, että suomalainen ensin, niin sehän menee sekaisin, alkaa kiemurrella ja hyppiä. Kun puhutaan isänmaasta, kokoomuslainen ahdistuu kuin Las Vegasista uhkapelin äärestä yllätetty mormoni.

– Näissä vaaleissa meille yritetään luoda vaikutelma, että vaalit ovat tylsät eikä kannattaisi edes äänestää. Mutta herrat kyllä äänestävät. Myös kepulaiset odottavat kieli pitkällä, että saisivat maakunnat omakseen. Mutta nyt ei anneta tätä maata heille, ei anneta Suomea punavihreälle siirtymälle. Otetaan siis Suomi takaisin – meille.

SUOMEN UUTISET