Mahdollisesti yli 20-vuotias Turun terrori-iskun tekijä oli päästetty käymään Turussa Puropellon peruskoulua vuoden ajan. Turkulainen kansanedustaja Ville Tavio (ps.) vaatii Sipilän hallitukselta nopeaa toimintaa koulujen turvallisuustason varmistamiseksi.

Ei saa päästää lasten keskuuteen

Tavio vaatii, että keskeneräisessä turvapaikkaprosessissa olevien ja kielteisen päätöksen saaneiden sekä koululuokkien normaalia ikätasoa vanhempien ulkomaalaisten päästäminen suomalaisiin peruskouluihin lopetetaan välittömästi.

– Kaikille 15–18-vuotiaana esittäytyville turvapaikanhakijoille tulee olla tehty aukoton ikätesti ennen kuin heitä päästetään lasten keskuuteen.

Vihervasemmistolainen ideologia jyllää

Perusopetusta voidaan järjestää kyseisille ryhmille vastaanottokeskuksissa tai muissa tiloissa.

– Suomalaisen yhteiskunnan turvallisuus on todellisessa syöksykierteessä, koska järkyttävä vihervasemmistolainen ideologia on päästetty kansallisen turvallisuuden edelle, Tavio sanoo.

Lasten turvallisuus vaarantunut

Haittamaahanmuuton vaikutukset ovat alkaneet näkyä useilla yhteiskunnan osa-alueilla ja kielteinen vaikutus koulumaailman turvallisuuteen on yksi huolestuttavimpia.

– Esiin tullut uskomaton tieto yli 20-vuotiaasta terroristista suomalaisessa peruskoulussa osoittaa, että lasten turvallisuus on vakavasti vaarantunut, Tavio vetoaa Sipilän hallitukseen.

SUOMEN UUTISET

Tagit