Perussuomalaisten puoluesihteerin mukaan Suomi tarvitsee nyt päättäjiä, jotka jugurttipurkista loukkaantumisen sijaan omaavat tervettä arkijärkeä ja käyttävät sitä kaikkien suomalaisten parhaaksi.

Perussuomalaisten puoluesihteeri Simo Grönroos toteaa, että viimeaikaisen kuohunnan myötä avointen rajojen puolustajien viljelemä poliittinen korrektius ja suomalaisen ja länsimaisen kulttuurin halveksunta on lähtenyt ylikierroksille.

– Mikään ei näytä enää riittävän. Esimerkkeinä käy se, miten esimerkiksi Eskimo-jäätelö ja Geisha-karkit aletaan nähdä rasistisina. Yhtä lailla mustan miehen kuvan Uncle Ben’s -riisipaketissa tai turkkilaisen jugurtin fetsimiehen näkeminen syrjivinä, osoittaa sen, että länsimainen syyllisyysajattelu on lopullisesti irronnut arkitodellisuudesta.

– Kotkalainen hieman tummempi perussuomalainen vaikuttaja Samuli Sibakoff päivitteli juuri Facebookissa sitä, että jos tämä hulluus jatkuu, niin tätä menoa varmaan hänenkin kuvansa tullaan poistamaan kuntavaalimainoksesta rasistisena.

Suomalaiset eivät ole hallituksen päälinjausten takana

Grönroos painottaa, että rasismisyytösten varjolla tapahtuva syyllistämispelleily alkaa jo riittää.

– Niin riittää myös Marinin hallituksen politiikka, jonka päälinjausten takana suurin osa suomalaisista ei ole.

Grönroosin mukaan Suomi tarvitsee hallituksen, jonka tärkein prioriteetti on suomalaisten hyvinvoinnin ja turvallisuuden asettaminen ykkössijalle – ei oman suvaitsevaisuuden ja erinomaisuuden korostaminen.

– Suomi tarvitsee päättäjiä, jotka jugurttipurkista loukkaantumisen sijaan omaavat tervettä arkijärkeä ja käyttävät sitä kaikkien suomalaisten parhaaksi.

SUOMEN UUTISET