Perussuomalaisten europarlamentaarikko Teuvo Hakkarainen kysyy Keskisuomalaisen vierailijakolumnissaan, vieläkö Suomesta löytyy niitä, jotka kehuvat estoitta Ruotsin maahanmuuttopolitiikkaa tai vähättelevät laittomista siirtolaisista koituvia ongelmia.


Teuvo Hakkarainen kirjoittaa Keskisuomalaisessa EU-komission puheenjohtaja Ursula von der Leyenin ja Italian pääministeri Giorgia Melonin vierailusta Lampedusan saarelle, jonne vyöryy laittomia siirtolaisia Afrikasta.

– Von der Leyen veisasi vanhan virren: Kaikkien EU-maiden täytyy ottaa vastaan tätä kulkurivyöryä. Äänestyksessä tämä kanta voitti. Kaikki oleksijat vaan tänne. Eikö EU:ssa ikinä järkiinnytä? Unkari, Puola, Tshekki ja Itävalta eivät hyväksy sopimusta ja Suomen on liityttävä tähän joukkoon, Hakkarainen vaatii.

– Rikollinen meritaksibisnes toimii täysillä ja mm. Lääkärit ilman rajoja -järjestön laiva ”pelastaa” nuoria mieslaumoja sadan metrin päästä Tunisian rannikosta ja rahtaa Italian satamiin. Törkeää tuollaiselta järjestöltä käydä ihmiskauppaa ja tuoda tuhoa Eurooppaan.

Kaikki meritaksit takavarikoitava

Hakkarainen mukaan ongelma voidaan ratkaista nopeasti:

– Kaikki meritaksit takavarikoidaan ja tarvittaessa upotetaan tyhjillään ollessaan. Ainuttakaan paattia ei päästetä Euroopan satamiin. Kulkurivirta loppuu lyhyeen.

– Jos mitään ei tehdä, Euroopasta on nopeasti tullut Afrikka.

Tulijat eivät lopu kesken

Hakkarainen mielestä Välimerta ei pidä ajatella tuloväylänä vaan suojamuurina, jolla estetään Euroopan valloitus.

– Suurin osa tulijoista on muslimeja ja tiedetään mikä tästä seuraa. Japaniin on kuulopuheiden mukaan päässyt livahtamaan peräti 3 muslimia. Se voi olla liioittelua.

– Afrikassa syntyy joka päivä 100 000 ihmistä, joten tulijat eivät lopu kesken. Jos mitään ei tehdä, muutamassa vuosikymmenessä Euroopasta on tullut Afrikka kaikkine ääri-islam-kiroineen.

– 1500-luvulla islam ajettiin pois nykyisen Espanjan alueelta ja Wienin porteille edenneet sulttaanin joukot lyötiin. Nyt tälle, meidän näkökulmastamme barbaariuskonnolle, levitetään punainen matto, Hakkarainen ihmettelee.

Katujengiläisiin käytettävä kovia keinoja

Hakkarainen kysyy, vieläkö Suomesta löytyy niitä, jotka estoitta kehuvat Ruotsin maahanmuuttopolitiikkaa.

– Mitä tulee meidän ns. katujengeihimme (eivät suomalaisia), tuntuu lapselliselta, ettei näitä saada kuriin. Vanhana hyvänä aikana noille olisi annettu roima selkäsauna ja arvelisin tämän keinon tepsivän vieläkin. Näihin gangstereihin olisi käytettävä heidän omia keinojaan, kun puheet eivät riitä.

”Lähi-idän kattila kiehuu rajusti”

Hakkarainen ottaa kirjoituksessaan kantaa myös Israelin tilanteeseen.

– Palestiinalaisilla Gazassa on ollut vuosikymmeniä mahdollisuus rakentaa aluettaan rauhanomaisesti itselleen. Sen sijaan alkoi loputon härkkiminen raketti-iskuilla Israeliin. Tämä meno kiihtyi Hamas-terroristien tultua valtaan 2007.

– Lähi-idän kattila kiehuu rajusti. Kiihkopapiston hallitsema Iran tukee vahvasti tätä terroria, Hakkarainen kirjoittaa ja muistuttaa:

– Israelilla on täysi oikeus puolustaa kansaansa kaikin keinoin. Voi kysyä: Onko ydinaseen käyttökynnys nyt liipaisimella? Jos Israel katsoo koko olemassaolonsa uhatuksi, sekin päivä voidaan vielä nähdä.

SUOMEN UUTISET