Vielä pari päivää sitten ulkoministeri Pekka Haavisto (vihr.) sanoi haastattelussa, että al-Holilta tuotavien ääri-islamistista ideologiaa kannattavien naisten ja näiden lasten ”pelastusoperaatio” on jäissä koronaepidemian takia. Hän väitti, että ketään ei olla sieltä nyt tuomassa.

Toisin kävi. Eilen Suomeen saapui Isis-perheitä, jotka salaisessa operaatiossa junailtiin Suomeen. Suomeen saapui yhteensä 12 henkilöä. Vielä joulukuussa sisäministeri Maria Ohisalo lupasi suomalaisille, että Isis-palautuksista tiedotettaisiin kansalle. Sekä Pekka Haavisto että Ohisalo todennäköisesti siis valehtelivat.

Kenelle on maksettu?

Perussuomalaisten puheenjohtaja Jussi Halla-ahon mukaan on epäuskottavaa ja epätodennäköistä, että Isis-naiset olisivat päässeet ulos leiriltä tai Turkin rajan yli omin avuin.

– Kysymys kuuluu, mitä Suomen ulkoministeriön asiamies on alueella tehnyt ja kenelle on maksettu. Mahdollisesti Isisille. Isisin ja vihreiden tavoitteet kohtaavat siinä, että kumpikin haluaa fanaatikkojen palaavan länsimaihin jatkamaan tihutöitään, Halla-aho kommentoi.

Ministeriöt ajavat vihreää agendaa

Halla-ahon mielestä on erittäin huolestuttavaa, että ulkoasiainhallinto ja sisäisestä turvallisuudesta vastaava ministeriö ovat vihreiden kaltaisen liikkeen hallussa. Viimevuotisessa Korpi-operaatiossa kaikki Isis-naiset pyrittiin tuomaan Suomeen. Medialle ja eduskunnalle valehdeltiin operaation olemassaolosta, kunnes asiakirjat vuotivat julkisuuteen.

– Kevättalvella sisäministeri Ohisalo ryhtyi Erdoganin kumppaniksi ja yritti sabotoida Turkin masinoiman siirtolaisinvaasion torjuntaa Kreikan rajalla. Perussuomalaiset vetivät koronakriisin puhjettua herrasmiesmäisesti välikysymyksensä pois, mutta pandemia ei ole hillinnyt Ohisalon ja kumppaneiden vimmaista projektia maahanmuuttolainsäädännön rikkomiseksi pala kerrallaan. Hetki sitten annettiin työskentelyoikeus kielteisen turvapaikkapäätöksen saaneille. Nyt eduskuntaan on tulossa esitys, joka ulottaa alaikäisille turvapaikanhakijoille tarkoitetut palvelut ja edut 25-vuotiaille.

– Ulkoministeriön pitäisi edistää Suomen etua ulkomailla ja sisäministeriön suomalaisten turvallisuutta kotimaassa. Kumpikaan ei tee tällä hetkellä kumpaakaan. Kumpikin on valjastettu edistämään vihreää maahanmuuttoagendaa. Keskusta ja demarit ovat sen tahdottomia tukimiehiä, Halla-aho kirjoittaa.

Hallituksella prioriteetit hukassa

Samoilla linjoilla on perussuomalaisten varapuheenjohtaja Riikka Purra. Hän toteaa, että operaatio on ollut puheista poiketen koko ajan käynnissä.

– Terrorismia ihannoivien, Supon mukaan hyvin todennäköisesti vaarallisten ihmisten tuominen maahamme on säilynyt hallituksen prioriteettilistan kärjessä. Tällä tavalla toimitaan demokraattisessa ja hyvän hallinnon maassa nimeltä Suomi. Ministerit valehtelevat, virkamiehet valehtelevat, kaikki valehtelevat. Jotta maahan saa tuotua karmeaan väkivaltaiseen Isis-liikkeeseen kuuluvia ihmisiä! Purra ihmettelee.

SUOMEN UUTISET