Saamme poliisin suunnalta jatkuvasti viestiä siitä, ettei Ruotsin kaltaisten maahanmuutto-ongelmien saa antaa levitä Suomeen, sanoo perussuomalaisten kansanedustaja Olli Immonen.

– Vastaavaa kehitystä ei onnistuta kuitenkaan estämään Suomessa niin kauan kun maamme rajat vuotavat kuin seula, eikä kotouttamisessa onnistuta.

Kyse on poliittisesta tahtotilasta

Immonen kirjoittaa Facebookissa Suomen kokevan väistämättä Ruotsin kohtalon, mikäli holtitonta maahanmuuttoa ei saada kuriin.

– Tilanteen muuttamisessa on kyse puhtaasti poliittisesta tahtotilasta, ja sitä ei keskusta-kokoomus-siniset-hallitukselta nyt valitettavasti löydy.

– Kyse on omien jälkipolviemme elämästä ja siitä että myös heillä on tulevaisuudessa oikeus turvalliseen ja vakaaseen elinympäristöön. Sipilöiden, Orpojen, Soinien ja muiden vastaavien pitäisi älytä tarkastella tilannetta hieman nykyhetkeä kauaskantoisemmin.

Suomessa liian vähän poliiseja

Immonen viittaa Iltalehden artikkeliin (16.3.), jossa Suomen poliisijärjestöjen liiton (SPJL) puheenjohtaja Jonne Rinne kertoo muiden Pohjoismaiden varoittaneen Suomea ”Ruotsin tiestä” maaliskuun alussa järjestetyssä Pohjoismaiden poliisijärjestöjen liiton kokouksessa.

Ruotsi ja Tanska ovat jo pulassa monien asuinalueiden ghettoutumisen ja jengiväkivallan kanssa, vaikka esimerkiksi Ruotsissa järjestystä valvoo 2,17 poliisia tuhatta asukasta kohti, kun vastaava luku Suomessa on vain 1,27.

SUOMEN UUTISET