Kansanedustaja Eva Biaudet (rkp.) osoittaa vahvaa välinpitämättömyyttä Husu Husseinin twiitin aiheuttamasta mielipahasta. Aiemmin yhdenvertaisuusvaltuutettuna toiminut Biaudet ei vaikuta katuvan aiheuttamaansa vahinkoa.

Hussein twiittasi kohua herättäneen viestinsä sunnuntai-iltana. Kuvassa oli mukana joukko PS-kansanedustajia ja näiden puolisoita, jotka ovat kaikki yksityishenkilöitä. Karkein iva kohdistui kansanedustaja Sebastian Tynkkyseen ja tämän kumppaniin.

Useat verkkokeskustelijat ovat hämmästelleet Eva Biaudetin toimintaa asiassa. Häneltä on kysytty, mitä mieltä hän on Husun kirjoituksesta. Häneltä on myös kysytty, pahoitteleeko hän Husun twiittiä tai siitä tykkäämistä.

Biaudetin tökeröt vastaukset ovat herättäneet kummastusta. Hän viestittää toistuvasti, ettei hän halua keskustella asiasta, vaan että hän haluaa mieluummin jatkaa perussuomalaisten haukkumista.

(Juttu jatkuu kuvan alla)

Sebastian Tynkkynen yrittää vedota Biaudetiin, mutta tämä ei helly. Biaudet haluaa jatkaa Tynkkysen hakkaamista pamfletilla, jonka kirjoittamiseen tämä ei ole osallistunut millään tavalla.

Biaudetilla on varmasti vahva motivaatio puhua mahdollisimman paljon rumasti perussuomalaisista, mutta hallituspuolue RKP:n kansanedustajan tulisi muistaa, ettei yksityisistä henkilöistä voi sanoa mitä tahansa.

Tilanne on hurja – pääministeripuolueen tunnettu poliitikko Husu Hussein hyökkää äärimmäisen tökeröllä kuvaviestillä poliitikon puolison kimppuun. Toisen hallituspuolueen kansanedustaja vaatii, että asia painetaan maton alle eikä siitä keskustella. Politiikan hullua vuotta 2020 kuvaa se, että innokkaimmat vihapuhujat löytyvät niiden hallituspuolueiden riveistä, jotka innokkaimmin julistavat vastustavansa vihapuhetta.

Valtioneuvoston vihapuhetta ja maalittamista koskevassa selvityksessä odetaan, että läheisiin kohvistuva uhka on ”erityisen raukkamaista.”

Biaudet väittää vastustavansa syrjintää.

Mutta mitä syrjinnän vastustamista on siinä, että käy täysin sivullisen ihmisen kimppuun tämän puolison puoluekannan takia – ja vieläpä seksuaalisuuden kautta, joka on ihmisen kaikkein herkimpiä alueita? Mitä syrjinnän vastustamista on siinä, että toimeenpanovaltaisten hallituspuolueiden korkeat toimijat määrittelevät, mikä on ihmisille sopivaa seksuaalisuutta ja mikä ei? Mitä syrjinnän vastustamista on siinä, että äärimmäisen loukkaavien väitteiden esittämisen jälkeen Biaudet vaatii oikeutta loukata lisää?

Jos toiminta on tällaista, on kysyttävä, minkälaiset ihmiset Suomessa oikein ”yhdenvertaisuutta ” ja ”syrjimättömyyttä” oikein ajavat?

SDP sokea ääri-ilmiöille

Pääministeripuolue SDP:n riveistä on kuultu toistuvasti äärimmäisiä puheenvuoroja homoseksuaalien asemasta. Ei ole sattumaa, että näitä kantoja esittävät toimijat, joiden omassa uskonnossa homoseksuaalisuus on kuolemalla rangaistava synti. Puolue on lakaissut nämä puheenvuorot systemaattisesti maton alle. on vaikeaa sanoa, johtuuko tämä sinisilmäisyydestä vai välinpitämättömyydestä.

Yksi kaikkein räikeimpiä esimerkkejä SDP:n sinisilmäisyydestä nähtiin ajankohtaiskeskustelussa, kun imaami esitti homojen tappamista. Tämän seurauksena demarikansanedustaja puhkesi nauramaan.

SUOMEN UUTISET