Vihreillä on kova hinku pelastaa maailmaa ja antaa oleskeluluvat jopa maassa laittomasti oleville ulkomaalaisille. Perussuomalaisten puheenjohtaja Riikka Purra muistuttaa, että vastaanoton ja kotouttamisen kulut ovat vain murto-osa maahanmuuton kokonaiskustannuksista. Suurimmat kulut syntyvät erityisesti siitä, että tulijat saavat huomattavasti enemmän tulonsiirtoja ja käyttävät julkisia palveluita kuin mitä he maksavat veroja.

Riikka Purra sanoo, että Suomelle haitallisen maahanmuuton rajoittaminen säästäisi miljardeja. Erityisesti tietyistä maista saapuvien työllisyysaste on vuodesta toiseen matala, ja syrjäytyminen toisessakin sukupolvessa on merkittävästi kantaväestöä suurempaa.

– Maahanmuutto aiheuttaa kustannuksia myös monella muulla sektorilla, koulutuksesta turvallisuuteen.

– Mikäli humanitaarista auttamista halutaan verorahoin tehdä, se pitää tehdä konfliktialueiden lähialueilla. Tämä on huomattavasti tehokkaampaa auttamista kuin minkäänlainen maahanmuutto. Turvapaikkajärjestelmää hyväksikäyttävän elintasosiirtolaisuuden kanavat pitää tukkia eikä vahvistaa niitä, kuten hallitus tekee, Purra kirjoittaa Facebookissa.

Purra painottaa, että vain Suomea taloudellisesti hyödyttävä, integroitumiskykyisten ihmisten maahanmuutto on tervetullutta.

– Meillä on omat huono-osaiset ja apua tarvitsevat. Meidän pitää auttaa ja tukea heitä. Ei tuoda lisää apua tarvitsevia ulkomailta.

Hallitus antaa maailmalle, PS suomalaisille

Perussuomalaiset julkaisivat tiistaina vaihtoehtobudjettinsa, joka keskittyy suomalaisten hyvinvointiin maailmanparantamisen sijasta.

– Perussuomalaisia syytettiin muun muassa siitä, että meille suomalainen tulee ensin. No voi hitsi, hyvä huomio. Toisaalta bensan hinnan alentaminen ei kuulemma ole uskottavaa (ilmeisesti vain nostaminen on).
Totta on, että mikäli koko hallituskausi olisi edistetty perussuomalaista politiikkaa, kestävyysvajetta kurottaisiin määrätietoisesti umpeen. Suomalaisella olisi omassa maassaan kivempaa ja muutakin kuin maksajan rooli, Purra kirjoittaa ja antaa esimerkkejä:

– Kun hallitus antaa Afrikkaan ja Lähi-itään velkarahaa, me alennamme suomalaisen bensan hintaa. Kun hallitus antaa Eurooppaan velkarahaa, me annamme sitä suomalaiseen maatalouteen. Kun hallitus panee miljardeja tehottomiin ilmastotoimiinsa, me parannemme suomalaisen teollisuuden ja yritysten kilpailukykyä.

Hallitus antaa maailmalle ja maailmanparantamiseen, perussuomalaiset suomalaisille ja perusasioihin.

SUOMEN UUTISET