Perussuomalaisten puheenjohtaja Riikka Purra vaatii hallitukselta nyt selkeitä vastauksia, miten Suomi aikoo suojata itseään hybriditoimena liikkeelle pantua siirtolaisvyöryä vastaan.

Puolan ulkorajalle ryhmittyneet ihmismassat pyrkivät tunkeutumaan Valko-Venäjältä EU-alueelle.

Perussuomalaisten puheenjohtaja Riikka Purra nostaa esille saksalaislehti Weltin tuoreen artikkelin, joka kertoo EU-komission asiakirjatietoon perustuen, että Suomi on tällä hetkellä Saksan ohella rajalla olevien laittomien siirtolaisten pääkohde.

Perussuomalaiset ovat toistuvasti ja usein vaatineet saada tietää, onko Suomen hallitus kartalla tilanteesta, ja mitä hallitus aikoo tehdä siirtolaisvyöryn estämiseksi ja maamme turvaamiseksi. Tähän mennessä selkeitä vastauksia ei ole saatu.

Vihreät ministerit pihalla turvallisuudesta

Purra kirjoittaa Facebookissa:

– Tilanne Puolassa heikkenee joka hetki. Suomen hallituksesta ei reagoida. Ainoat kommentoijat ovat vihreitä ministereitä, ja heidän väitteensä vaihtelevat päivästä toiseen. Heidän päähuomionsa on siirtolaisten ihmisoikeuksien suojelussa, ei maamme turvallisuuden takaamisessa.

– Haluamme tietää, miten Suomi aikoo suojata itseään hybriditoimena liikkeelle pantua siirtolaisvyöryä vastaan. Jos ei mitenkään, lainsäädännöllisillä muutoksilla ja rajatoimilla on todella kiire

Perussuomalaisilla on matala kynnys turvautua välikysymykseen, mikäli hallitus ei pian korjaa asiaa.

SUOMEN UUTISET