Perussuomalaisten kansanedustaja Kaisa Juuso Lapin vaalipiirissä oli odottanut perussuomalaisille hieman parempaa tulosta, vaikka olikin hyvin tiedossa, että keskustan asema Lapissa on vahva.

– Siitä huolimatta olin odottanut perussuomalaisille parempaa tulosta ja toivon, että illan edistyessä tulos vielä paranee. Meiltä on tällä hetkellä menossa läpi kuusi ehdokasta Lapissa, mutta toivon, että yksi tai kaksi ehdokasta lisää vielä kiilaisi aluevaltuustoon, sanoi kansanedustaja Kaisa Juuso.

Lapissa on oltava kaksi sairaalaa jatkossakin

Juuson mielestä oli mielenkiintoista huomata, että ääniä oli keskitetty todella hyvin pienemmissä kunnissa. Vain kolme kuntaa Lapissa oli jäämässä kokonaan ilman edustajia, mikä oli Juuson mielestä positiivista.

– On hyvin tärkeää, että Lapissa säilyy kaksi sairaalaa. Olemme tehneet kovasti töitä sen eteen, ja se olisi kaikkien lappilaisten etu. Tärkeää on myös, että pystymme tarjoamaan sote-palveluja heillekin, jotka eivät asu kasvukeskuksissa. Rahoitustilanne on Lapissa hyvä, mutta saa nähdä, mihin se loppupeleissä riittää. Lupaan, että kaikki perussuomalaiset tulevat tekemään aluevaltuustoissa parhaansa ja ajamaan kaikkien lappilaisten etua, Juuso kertoi.

Suomen Uutiset